påsk ,kvälls jobb, besiktning , galna ungarGlad påsk på er .
jag tog på mej ett extra pass i kväll för detta förbaskande vabbande .
men i helgen har jag iaf semester 😀


Bilen ja den rosthögen jo den gick igenom med blankt papper 😆 och jag behövde inte ens flasha hängpattarna . ja må ha världens bästa mekaniker . tack älskling .asså mina ungar *host host* älskade barn var uppe halv 7 på ledig dag ... what a fuck ..valium nästa .
hoppas på att bonus dottern vill fira påsk med oss i helgen .

nä alla måsten ching chong

vår . hundskit. kärlek. bråkiga barn .min familj är väl rätt så normal . med stökigt hem tjafs och gråt skratt galenskap .
I går fick man höra vilken dum mamma man var som inte städade
åt barnet i fråga , och inga byxor hade heller blivit tvättade för byxorna hade inte sprungit till tvätt korgen av sej själv ... rackarns byxor .
och sen blev mamman genast dummare för ingen innebandy pga dålig attityd .
ooohhh vad man känner sej älskad .

i dag har gården blivit städad , växthuset utrensat ojoj vad flitig jag är .


våren är här och hårbollens bajskorvar tinar fram blä blä och åter blä . varför inte bajsa i skogen ?!

I morgon ska jag besikta rost högen .. nervös som fan nästan så man pissar på sej .

Stupid

Jag börjar på min natt tjänst till hösten yyyey . Längtar som fan samtidigt är jag liiiite sur att jag inte fick börja på en gång .
Upptäckt en sjuk sjuk sjuk grej . Gick ur facebook tillfälligt , för att se hur många vänner man igentligen har .... Och jag har aldrig känt mej så ensam tror jag patetisk barnsligt ? Jo kanske !
Hjalmar har blivit en stor kille , som är älskad av alla ... Mammas prins
Jag blir lycklig i hjärtat när jag ser att kärleken börjar bli se själv igen efter en svacka men känns som hans svacka har hoppat på mej what à heck is this shit .... Jag surar ihop för allting och då kan jag tillägga att jag aldrig blir sur ..... Jag blir sur för att att jag inte är miljonär , jag blir sur för att jag måste kliva upp på morgon , att jag inte har råd att köpa mej en vettig bil , att plånboken är tunn i slutet på månaden, att jag får solen i ögonen , att jag måste måste måste ja ni vet alla måsten ...... En likt mej .... Har nog en bacill på humör nerven ! Nä nu ska ja våldta hunken ...wish me good luck