Knip igen

Morgon stund har guld i mun . Fröken Persson kniper igen , måndagen börjar så där ... Vaknar kl 04 piiip och kan inte somna om ... Piggare än tuppen själv ! Fick skjussa grabbarna pga halka , sparkat igång tvättmaskin /diskmaskin . Måste lära mej knipa igen , så inte andra blir drabbade . Måste lära mej att inte må dåligt av andras olycka . Måste lära mej lita på folk igen (som jag kan lita på ) Måste lära mej sköta mej själv och skita i andra . Måste lära mej vilka som är mina vänner . Allt har lugnat ner sej på barnens skolor . Och mamman passar på att andas ut innan det blåser upp igen .
Min tonåring visar empati (mummi like ) stora funderingar om människor som har det sämre ställt än en själv . Längtar till våren och torra vägar . Saknar promenader med min fina Helen . Denna vecka startar med 4kvälls pass , och det är både positivt och negativt . Hinner med marktjänst här hemma , fast samtidigt ser jag inte familjen . Gör det bästa jag bara kan , eller det bästa efter min egen förmåga . Helgerna är viktiga för mej (lediga helger ) att umgås med mannen jag älskar , bus med barnen , att hinna med att prata med barnen .
Respekten från mannnen jag älskar , är det absolut viktigaste . Det gör att jag kan stå upprätt , även fast det känns som jag vill trilla omkull och om jag faller hjälper du mej upp , håller om tröstar . Du säger till mej när jag seglar i väg , du säger att du älskar mej , du respekterar mej , du håller om mej när jag behöver det . Vad skulle jag göra utan dej . Och vad kan jag göra för dej ? Förutom att finnas älska krama dej ?

Förvirrande bra ..??!!

Förvirrande bra ...?! Luddigt ja , med det är precis så det är ! Medans jag lägger fram allt på bordet så sopas de lite under mattan , Säger en sak gör en helt annan sak . Men mitt i allt känns bra att jag kan få be nån knipa igen för nu pratar jag .. Så här känner jag .. Osv . Tror att min frustration gått fram . Haft en skön helg med ledighet och inga måsten MEN varför i helvete kliver ungarna upp kl fem en lörda morgon *mum want to sleep * kl sex åt dom frukost kl 7 stod dom påklädda i hallen , för då skulle det åkas pulka minsann . Jag orkade inte ens protestera. , tur att dom är stora , så jag slipper följa med ut , för det hade jag minsann ingen lust med Hela lördagen Bestod av varmkorv pulkåkning skoterkörning/soppatorsk busungar . Och lite vin på kvälls kvisten . Me like .
Nästa vecka består av kvälls jobb för hela slanten dvs mamman hinner ta tag i tvättberget . Ringa massa samtal . Måsten usch .. Fast samtidigt vad skulle jag göra utan alla måsten . Nä dax för lite måsten .

Trött sååå trött

Trött hjärta kropp och själ . Känns inte som om man sovit alls .. Vilken jävla skitnatt !!!!!!
Ibland är min önskan stor att jag vore känslokall och kunde bara borsta av mej och bara gå vidare . Men så är det inte jag blir lätt besviken sårad arg glad osv . I dag blir det en extra tur på Ikea (igen) Möte och Hjamar ska friseras . Sen blir det jobb för hela slanten . Inte för att vet om jag funkar över huvudtaget i dag .. Vill bara dra täcket över huvudet och gå ut i strejk . Ha en bra dag där ute .