gnäll , habben , vetrinär, mat

Men orka .... kan nån bara se vad jag gör . 
Jag ger barn sambo 100% 
Försöker ge hemmet 100% 
Jobbar 90% 
Men orken för hemmet tryter ofta . Ofta missnöjd över min prestation!  Och minsta lilla kretiken ramlar jag ner i ett hål i kvicksand kämpar allt jag kan för att inte sjunka . 
Men klappar mej själv på axeln heja Milla friskt humör utan dej alla dör eller nåt . 
Var till habben i dag . Och som en smäll på käften så sa de åt mej du måste kontakta lss du måste få ut barnet du måste måste måste och jag vill bara lägga mej I en grop .. å tänker .. ännu ett möte . Hur i hela helvete ska jag hinna med ???  
Var på vettris med Hjalmar i dag för att han har  exem betalade 800 kr för att dom berättade för mej att hundrackarn väger 6 kg å de har ingen aning om varför han har exem .... testar byta foder ett tag . 
Å så det där med mat ... maten nu förtiden ska gå snabbt att tillaga och sen säger nån - tycket inte om ... ät å tig .. innan jag kör ner maten i halsen på er . 

Jo lite av en bitter fitta är jag nog . 

kränkning ,ungdoms mottagning , hund

Ser på tv en , en vuxen man gråter för att han är i sin döde fars bojor . 
Han har inte fått nån kärlek , bara att inget han gör duger . 
Ser lite överallt att barn får ingen kärlek av sina föräldrar . 
Jag är uppfostrad av min pappa när inte mamma fanns där . och där fick man lära sej ansvar , och tyckte att han var hård .. men vet ni jag fick kärlek med tex varje kväll fick jag gonatt kram när jag krypit ner under täcket .
Och min änglar är inte perfekta dom skiter i det blå skåpet ganska ofta men jag skulle aldrig säga att det är värdelösa . 
 
 
  Idag var jag på ungdoms mottagningen med min dotter ... ja ni såg rätt , känns som man är rätt så gammal eller jävligt gammal vart tog tiden vägen . Min så väl henne som den krullhåriga spjuvern som man jagade överallt . och att hon ens funderar på sex finns inte min värld .. mammas lilla tjej 
 I dag har jag fått ringa vetrinär mamma lille prins har fått nå exem på öronlapparna som inte är skabb och han har skit ont , så nästa tisdag kör jag honom till farbror doktorn . Han har sista veckan fått följa med på jobbet och han sköter sej kanon bra . 
 
I helgen jobbar jag ... älskar mitt jobb men sååååå jobbigt att kliva upp på morgonen skulle kunna döda för att slippa kliva upp annars är det helg okey att jobba även på helgen . 
 
Nä ska jag ta tvätten . är knappast nån annan som tänker på stackars tvätten ;) 
 
Ha en härlig vår kväll 

normal , gröthjärna, vårstök

Denna morgon börjar som alla andra ledig dag ☺ kaffe kaffe kaffe  . Väckning av barn plus extra barn . Släng i dom lite att stoppa i magen grabbarna skulle minsann cykla till Ljustorp och hoppa på taxin där *galningar* 
Väcka nästa unge för hon och jag skulle på ungdoms mottagningen i dag . 
Åker dit står dubbelvikt vid porten in för som vanligt försöker min kissblåsa styra mitt liv . 
Tar i dörren va faaaaaaan det är ju INTE torsdag i dag . Jag måste ha gröt i hjärnan! !! Fuck fuck fuck . Mot birsta isl och handla inför helg och hem och när jag kommer hem så har jag fortfarande gröt i huve stoppar huvve i frysen för att den ska vakna så man får nå gjort . 

Barnens diagnoser stoppar dom att vara normal enl dom själva . Enl mej är att vara normal är att vara sej själva . Inte lätt att vara barn i dag . 

Vi har börjat vårstöka på ranchen , tagit fram krattan iaf , men längre än så kom jag inte . 

Har lchf:at  några månader nu rasade 10 kg sen står jag tamesatan still . 
Jag har varit fet hela mitt liv , så jävla less på att inte orka göra det jag vill , att inte vara klädd som jag vill . Men tror att jag måste kicka igång kroppen inte bara med kosten utan röra på fetröven med . Meeeen har liksom femtielva ursäkter , det är kallt , ingen sol , kan helt enkelt komma en björn å bita mej i röven .... är nog LAT .
Ner i strumphögen.... 
Ha en bra dag där ute