Jämställdhet

Vad är jämställdhet ?
För mej är jämställdhet att vi gör saker bägge två fast olika saker . Jag tvättar städar lagar mat tar hand om barnen fixar med hunden leker taxi handlar diskar tvättar hänger upp gardiner målar möblerar jobbar mm 
Sambon skottar lagar bilar klipper gräs hugger ved tar han om barn och hund lagar mat diskar städar om det behövs och jobbar massa mer än vad jag gör . 
För mej är detta jämställdhet vi gör saker bägge två och kan göra saker för varandra utan att man ber om det . 
Tex skrapar rutor på varandras bilar , handlar nåt den andra tycker om , respekterar om den andra är trött och behöver en paus , och att man uppskattar de den andre gör  . 
Många super feminister tycker nog jag tänker fel MEN sån e jag och det är jag som lever mitt liv .

Förra veckan var tuff har gjort en känslomässig begravning av större delen av ena sidan av släkten för att skydda min familj . 
Familjen är mitt allt ! 

Jobbat hela helgen så i dag(ledig) var det bara medicin uppföljning av sonens medicinering  då vi provar oss fram med 54g concerta några veckor . Och efter habben blev det ett utvecklingssamtal och hem för mammas prins . 
Hem för stök och med vävning av ett litet rum ...det blir kanon när det blir klart 

Jag har lärt mej en sak i dag

I kväll har jag lärt mej en sak ,  hjälp inte någon i missbruk . För när denne får chansen hugger dom dej i ryggen . 
Det värsta av allt är att känslorna bubblar över man blir ledsen arg och besviken SAMTIDIGT . 
Fy fan säger jag bara !  Och jag kan inte säga att jag inte blivit varnad för det har jag ! Men jag är dum i huvudet och tror på människan .. säger bara Milla skyll dej själv . 

I dag var jag iaf och lagade ett finger på alnö hos nailsbytamagal , många undrar varför jag låter emma fixa trots att jag pular på själv , svaret är jävligt enkelt . 
För det första Emma är grym och sen så är hon värsta terapeuten.  Hon har sett mej naken med kläderna på , hon kan se på mej och säga Camilla när ska du be om ursäkt att du lever ...hon liksom ser igenom mej 😉 .
Det är det jag säger hon är grym ! På mååååånga plan . Hon är bäst på det hon gör , stort hjärta , mamma , fru , diabetiker , och företagare ojojoj. 

 
I dag har jag varit i kontakt med habiliteringen sonen mår inte bra på sin medicin ( concerta ) så nu prövar vi med en höjning.  
Hoppas på att han mår bättre då . 

Huvudvärken har kommit som ett brev på posten. Oroad för att man börjar bli sjuk ....HAR INTE TID .  
Se ya  

Jag.....

Jag är mamma åt barn med speciella behov . Och kämpar varje dag för att vardagen ska gå ihop och ibland rasar det . 
Jobbar åker hem fixar käk och med hemmet (så mycket jag hinner ) pratar med hunden fixar medicinering åt barnen . Handlar grejar donar . Hoppar i skorna för lite jobb på kvälls kvisten . Och på mina lediga dagar . Har jag inbokade möten ( VARJE  ledig dag )  
Ibland vill jag införa en extra dag . 
Ibland vill jag bara krypa ner i sambons famn och gråta mej till sömns av utmattning . 
Ibland vill jag stoppa huve i frysen .
Ibland vill jag sitta på toan extra länge 
Ibland vill jag sälja mina barn på blocket 
Ibland vill jag ....... 
Allt detta är saker man tänker men inte gör kämpar vidare utan uppskattning och klappar på axeln . 
Hur illa det än låter tänker jag att jag har hjärtat på rätta stället och det finns dom som har det värre. Vill inte byta ut mitt kaotiska liv mot ett annat liv , vet att en dag kommer uppskattningen . 👅👄