mycket nu , REGN , kontroll .

I tisdags var isak och jag på ögon , och tydligen ser han typ ingenting , så i dag far vi iväg och provar ut glasögon . och i sept ska han förmodlingen operera sitt skelande öga . Mammas lillkille som kämpar .. kommit på att han är ganska stark , han är omtänksam , klok ödmjuk samtidigt som han spelar lite cool , han är väldigt mån om familjemedlemmarna . 
 I går var det Bellas tur , hon har ett kluven örsnibb pga ett örhänge , trots att hon var super nervös och ganska kraftig ångest när vi åkte in så fixade hon det gallant ;) förutom att hon pratade sönder sköterskorna :D 
 
Jag jobbar på som vanligt med jobb , hem så att vardagen går ihop . stökar på med medicinering år barnen , bella ska få byta IGEN för att hon har utvecklat kraftig ångest när hon tar sin ADHD medicin och det måste fixas till annars blir hon aldrig bra . 
Att vara förälder med ett barn med ångest/självskadebeteende är fan inte lätt , man känner sej ofta värdelös och maktlös , och som vanligt får man dumma råd från människor som inte har den erfarenheten vilket i slutändan gör att jag mår ännu sämre . När dessa förstår hur det är när ens barn vill DÖ då kan man öppna kakhålet . gör det bästa jag bara kan så är det bara !!!!
 Regnat en hel jävla vecka ... det räcker nu !!!!

förbannad . npf - barn .tonåringar. dömd på förhand

En arg Milla här . 
BARA dom som har ett NPF barn kan yttra sej hur jag har det BARA dom kan förstå och varför jag gör som jag gör . 
MITT BARN VILL DÖ  .. förstår ni VILL DÖ när hen känner att inte klarar sitvationen i diagnoserna och önskan att vara normal och vara som andra att passa in . 
Jag sover dåligt som fan oron finns alltid i bröst korgen ...JA har fått en viss  hjälp .. JA  har sökt annan hjälp . 
Det senaste mötet var det värsta jag varit med om .  Gick in som  en drottning /supermorsan/stålmannen . Ut som en skamsen hund/värdelös/borde inte ha barn osv 
Fått höra från andra föräldrar instanser att jag MÅSTE göra mer ... Asså vill ni ta livet mej . Det är ganska jobbigt att trampa vatten samtidigt som någon drar ner en nä fy fan !!! 

Låt mej köra mitt rejs ensam som jag alltid gjort , utan lite pepp kanske skulle vara på sin plats Milla kämpa på , eller varför inte en kram eller två ... svårare än så är det inte .