Knip igen

Morgon stund har guld i mun . Fröken Persson kniper igen , måndagen börjar så där ... Vaknar kl 04 piiip och kan inte somna om ... Piggare än tuppen själv ! Fick skjussa grabbarna pga halka , sparkat igång tvättmaskin /diskmaskin . Måste lära mej knipa igen , så inte andra blir drabbade . Måste lära mej att inte må dåligt av andras olycka . Måste lära mej lita på folk igen (som jag kan lita på ) Måste lära mej sköta mej själv och skita i andra . Måste lära mej vilka som är mina vänner . Allt har lugnat ner sej på barnens skolor . Och mamman passar på att andas ut innan det blåser upp igen .
Min tonåring visar empati (mummi like ) stora funderingar om människor som har det sämre ställt än en själv . Längtar till våren och torra vägar . Saknar promenader med min fina Helen . Denna vecka startar med 4kvälls pass , och det är både positivt och negativt . Hinner med marktjänst här hemma , fast samtidigt ser jag inte familjen . Gör det bästa jag bara kan , eller det bästa efter min egen förmåga . Helgerna är viktiga för mej (lediga helger ) att umgås med mannen jag älskar , bus med barnen , att hinna med att prata med barnen .
Respekten från mannnen jag älskar , är det absolut viktigaste . Det gör att jag kan stå upprätt , även fast det känns som jag vill trilla omkull och om jag faller hjälper du mej upp , håller om tröstar . Du säger till mej när jag seglar i väg , du säger att du älskar mej , du respekterar mej , du håller om mej när jag behöver det . Vad skulle jag göra utan dej . Och vad kan jag göra för dej ? Förutom att finnas älska krama dej ?