vrak , känslostormar ,utebliven semester .

I helgen fick man höra att jag såg ur som ett vrak .
Men tack har du sett dej själv i spegeln ! 
Om jag nu såg ut som ett vrak lodis ful osv så säger man inte så ... allt för att sänka milla ner i skoskaften ännu mer . 
 Eftersom de flesta vet att jag har lämnat ifrån mej mitt barn så hon får den hjälp som hon behöver , som inte jag kan ge henne . 
Fattar vilken dummer som helst att man inte mår på topp MEN med sånna ord kan knäcka mej !!! i vanliga fall har jag inte brytt mej ... men mitt i all skit är jag ful också !!!!!!!!! 
Det här med att Bella bor någon annanstans jag är fruktansvärt besviken på mej själv att jag inte orkade ända fram , men jag ser det positivt nu får hon den hjälp hon behöver för att utvecklas . DETTA TROR JAG PÅ ! 
 
Min semester ute blev helt detta år , VAB och sjukskrivning stod på schemat i år . 
Har precis skickat sonen på semester i Jämtland och vissa utvalda drog söder ut , och jag är hemma för att finna mej själv . 
Andra år hatar JA hatar jag att vissa åker iväg , men biter mej hårt i läppen och håller käften , men i år gick det inte valde en promenad istället för att inte brista totalt . och säga saker som jag inte menar . 
Så i nästan en hel vecka är det hunden och jag som härjar på ranchen kommer nog gå lös på övervåningen med penseln ...terapi målning är nog grejen tror jag . 
 
Nä nu tar vraket bilen å köper färg  
shing tjong