mycket nu , REGN , kontroll .

I tisdags var isak och jag på ögon , och tydligen ser han typ ingenting , så i dag far vi iväg och provar ut glasögon . och i sept ska han förmodlingen operera sitt skelande öga . Mammas lillkille som kämpar .. kommit på att han är ganska stark , han är omtänksam , klok ödmjuk samtidigt som han spelar lite cool , han är väldigt mån om familjemedlemmarna . 
 I går var det Bellas tur , hon har ett kluven örsnibb pga ett örhänge , trots att hon var super nervös och ganska kraftig ångest när vi åkte in så fixade hon det gallant ;) förutom att hon pratade sönder sköterskorna :D 
 
Jag jobbar på som vanligt med jobb , hem så att vardagen går ihop . stökar på med medicinering år barnen , bella ska få byta IGEN för att hon har utvecklat kraftig ångest när hon tar sin ADHD medicin och det måste fixas till annars blir hon aldrig bra . 
Att vara förälder med ett barn med ångest/självskadebeteende är fan inte lätt , man känner sej ofta värdelös och maktlös , och som vanligt får man dumma råd från människor som inte har den erfarenheten vilket i slutändan gör att jag mår ännu sämre . När dessa förstår hur det är när ens barn vill DÖ då kan man öppna kakhålet . gör det bästa jag bara kan så är det bara !!!!
 Regnat en hel jävla vecka ... det räcker nu !!!!