Säger bara ... Happy me !

En morgon här i veckan så bar kärleken ett stort paket . -god jul i efterskott ( så drog han på jobbet ) Jag som ett barn på julafton sliter upp paketet , sen stod jag bara och gapa som en fågel holk och grät av lycka !!!!!
I helgen var vi lediga hela helgen tro det eller ej . Tog med oss våra paket till prinsessan Flisan , i år fick hon en Bob ( synd att vi har en snö lös vinter) och en babyborn docka . Mycket nöjd flisan sken som en sol under hela tiden vi var där . Påvägen hem svängde vi in i tallnäs för att beställa middag dessa lata föräldrar orkade inte laga nå käk i dag . Sen blev det några glas rödvin i stugan bara kärleken och jag . Väldigt uppskattat från min sida .
Slö prinsarnas favvo Sysselsättning .

Give me some brain

Asså vad är det med min hjärna ... Upptäcker i går på jobbet att jag inte alls ledig i morn ( i dag ) som jag trodde . Tittar man lite extra så har jag tagit på mej ett extra dygns pass , vad är jag för mamma egentligen ? Jag är ju mer på jobbet än hemma , eller om man ser det så här dom lediga dagarna SKA frökenpersson tamesatan vara LEDIG !!!!!! Du är julen över , och älsklingen och jag har inte gjort annat än att jobba ... Hur kan de slå sej så att vi jobbar mellandagarna som idioter bägge två ?
Alltså min fina fina kärlek han jobbar så hårt för att vara alla till lags , men han glömmer bort sej själv , när han väl kommer ihåg sej själv då har hans kropp förberett sej för krasch landning . Tror på dej älskade <3
Igår fyllde min fina Pelle 3 år , det firar vi med att använda sina nya kläder , ( trodde aldrig att jag skulle klä på en hund )
(svårare än så är det inte) I går gav jag gudarna en syn haha ... Kom inte upp med bilen blankis.nu ställde bilen hos Helen skulle gå upp , gick precis som jag skitit på mej för att inte ramla ... Men vad hjälpte det ramlade ändå FRAMLÄNGES ont i tänderna näsan läpparna ( inte dom läpparna) armbågen knäna.. Sätter mej på ärslet och funderar en stund när jag helt plötsligt börjar röra på mej , där sitter jag på ärslet på blank isen och åker fort okontrollerat ner för backen .... Tur att ingen såg mej . Saknar mitt nya headset som jag köpte i går , givet vis ligger de väl i backen i nån vatten lok höhö God fortsättning på er .

Det ryker ur mina öron ibland

Alltså jag gör alltid det bästa jag kan , men man kan ju fundera när det ska räcka till . Tacksamheten denna familj mot mamman är lika med noll , funderar på att stoppa huvudet i toaletten i stället för att gå ut i strejk , men saken blir väl knappast bättre förutom att jag luktar skit . Bhhhhaaaa skriker och stampar med foten i golvet inombords och som vanligt biter jag ihop . Och kör min rejs vidare samtidigt som jag biter mej i tungan allt jag kan . Känns som om man är ensammast i världen som ska köpa ALLA julklappar på december lönen jo ni såg rätt , jag har inte köpt en enda .... Tror inte att jag någonsin lär mej , och det värsta av alltihopa jag har Ingen aning vad jag ska köpa till barnen . Suuuuuck . Kan bara inte denna bajs månad vara över . Något positivt iaf , jag får fortsätta jobba ett år till yyyyeeeyyyy nåt som lossnar iaf . Ibland vill jag att det ska bli som förr ... Men så blir det eller så blir det åt andra hållet ... Vem fan vet . Försöker lita på min känsla , men ibland skrämmer den mej som fan , att jag ser på andra när dom ljuger eller undanhåller nåt , men jag backar och låtsas vara dum i huvudet . Eller att man känner på sej hur det kommer att bli , den känslan har sällan fel ... Misstänksam ja kanske svårt att lita på folk jo lite kanske . I julklapp önskar jag mej snälla barn. Och en kärleksfull sambo . Hundar som helt plötsligt tappar förmågan att skälla . Eller ett fint halsband går också bra . Jag har tagit tag i en sak iaf med hjälp av kärleken som gav mej en vänlig men bestämd spark i ärlet , har bokat tid till min rosthög även kallad Volvo den ska få åka till doktorn . Dyrt men ett nödvändigt ont . Nu ska denna julgris' lämna paddan för en stund . Se ya