Storhetsvansinne


Såg en film på Facebook om ett test hur folk reagerade . En man satt och tiggde pengar till droger och sprit och folk bara kasta pengar på honom . Samma man med en sovande flicka i sitt knä tiggde pengar för sin familj .. Inte en jävel stanna till och gav honom något ... Tillsist Stannade en kvinna som själv var hemlös och berättade att hon inte kunde ge honom mycket , men gav honom ändå det hon kunde . 
Asså är vi så att dess då mer vi har , dess då mindre kan vi ge .  Då skämms jag för mänskligheten . Att vara människa enl mej , är att vi har förmågan att känna för andra , dvs att ha något som kallas empati . Något allt för många saknar . 
Jag är tyvärr en sån människa som känner för mycket , kan gå omkring och må as dåligt för andra som har det tufft . Har svårt att sortera de där , lite ego kan man vara utan att vara okänslig , det är en sak som jag kommer att lära mej när jag blir stor 😲 I hope 😉 

Idag gick jag av ett dygns pass , och i morn går jag på nästa . 😱 herre Gud vad rik ja kommer att bli 😂 
Ner taggning i teve soffan med våra fina barn . 

Om det var annorlunda


Om det var annorlunda har jag aldrig sprungit in i väggen eller om jag var annorlunda har väggen aldrig landat i mitt nylle . Varför det blev så kan ingen svara på .  Men vad jag tror är att man har ett krav på sej själv att vara alla till lags och jobbar som en jubel idiot för att lösa sitvationen på arbetsplatsen. Och att det är ganska trevligt att ha pengar på kontot . Kan även vara att man tar hand om 2 barn med speciella behov själv , när inte pappa är där , och i det glömmer man nog bort sej själv.
Men så det här efter att rusat in i väggen och sjukskrivning , slickat sina sår och sånt skit ... Man är tamesatan utvecklingsstörd glömmer möten , sätter sej i bilen och glömmer vart man ska , lätt för stress påverkan , lätt för att ångest , lätt för gråt , lätt för vansinnes utbrott . 
Frågan är om man någonsin blir normal ?! 
Så snälla världen ha överseende men mej , döm mej inte , kritisera mej inte , utan det bästa man kan göra ge mej bra kritik när jag förtjänat det .